onsdag 7 september 2016

Neil Cole kommer till Sverige

Det är en stor glädje att meddela att Neil Cole kommer till Sverige i november. Han ska tala på den allkristna pionjärkonferensen RE:BOOT i Södertörnkyrkan i Huddinge den 4-6 november 2016.

Här är en hälsning från Neil inför konferensen:
Neil Cole är född och uppväxt i Los Angeles, Kalifornien. När han studerade på universitetet hörde han de goda nyheterna om Jesus Kristus och gav sitt liv till Honom för att aldrig mer vända tillbaka. Hans resa i Guds rike tog honom till en tjänst i en megakyrka, senare en lokal stadsdelsförsamling och numera snabbt multiplicerande organiska församlingar som träffas i hem, universitet och affärssammanhang.

Neil reser över hela världen för att så frön för Guds rike, vara en katalysator i utvecklingen av organiska församlingsnätverk och träna ledare. Han är grundare och ledare för Church Multiplication Associates som har medverkat till att starta tusentals församlingar över hela USA och i ytterligare 40 länder. Han anses av många vara en nyckelperson bakom den rörelse som kallas organic church.

Neil Cole har skrivit många viktiga böcker och tre av dem har blivit presenterade här på Barnabasbloggen. Alla tre är mycket bra.

Organic Church - Growing faith where life happens

Church 3.0 - Upgrades for the future of the Church

Primal Fire - Reigniting the Church with the five gifts of Jesus
Information om konferensen och anmälan finns här.  Du får rabatt om du anmäler dig före den 30 september. Jag har redan anmält mig. Gör det du också. Du kommer inte att ångra dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar