fredag 11 november 2011

Helade från reumatism!

Dagen presenterar idag två fina berättelser om att Jesus botar sjuka i Sverige idag. De handlar om Torsten Franc, Stockholm och Elisabeth Källner, Eksjö. Båda har blivit helade från reumatism. Det är uppmuntrande att Dagen lyfter fram berättelser om vad Gud gör i vårt land. Vi behöver mer sånt!

4 kommentarer:

 1. Ja verkligen roligt att läsa om, även om det var lite märkligt att rapportera om en händelse som ägt rum för mer än 10 år sedan. ;-)

  Sen hade jag en liten undran angående din blogg, inte tror du att det går att ordna så att när man kommenterar att man slipper skickas iväg till blogspots baksida? Det hade ju varit mycket bättre om man kunde kommentera direkt i din blogg och även läsa kommentarerna där och sen bara klicka sig vidare till nästa inlägg man vill läsa.

  SvaraRadera
 2. Underbart att de skriver om det. Jag hade privilegiet att få ta del av när Elisabeth i ett långt brev beskrev sin sjukdom och sitt helande, som jag publicerade på Hela Pingsten för några veckor sedan: http://helapingsten.wordpress.com/2011/10/24/hel-och-fri-fran-ledgangsreumatism/

  Angående kommentarerna har jag samma åsikt som Andreas. I allmänhet tycker jag att Blogspot har väldigt komplicerat kommentarssystem jämfört med Wordpress. :)

  SvaraRadera
 3. Tack för påpekandet om kommentarerna. Jag upptäckte att blogspot lagt in en ny funktion så att det är möjligt att ha kommentarerna under inlägget. Jag testar det istället. Tycker ni att detta fungerar bättre?

  SvaraRadera
 4. Japp, det här tycker jag personligen fungerar kanonbra. Och tycker för övrigt om att titta in på din blogg med jämna mellanrum. Har lagt till dig i min rss-läsare.

  SvaraRadera