torsdag 28 oktober 2010

På väg till JerusalemPå lördag åker jag till det heliga landet för att tillbringa en vecka där. Tillsammans med kollegor från Mariannelunds och Viebäcks folkhögskolor ska jag besöka Galileen, Döda havet, Jerusalem och Betlehem. Det är en studieresa för att få en lite djupare förståelse både av den bibliska historien och den aktuella situationen i området. Jag har aldrig varit på dessa platser förut, så det ska bli mycket spännande och intressant.

Datorn får stanna hemma och jag kommer inte vara online så ofta den kommande veckan. Men när jag väl kommer hem så hoppas jag att jag har något att berätta för Barnabasbloggens läsare. Snart är jag på väg: I Jesu fotspår i de heliga landet. Det känns härligt.

1 kommentar:

  1. Jag kan bara gratulera. I tisdagskväll kom jag hem efter en två veckors vistelse i Eretz Israel. Efter att ha börjat i Galiléen färdades jag söderut längs jordandalen ned till Masada/Qumran/En Gedi/Döda havet. Därefter stod Betlehem på schemat under ett par dagar innan resan avslutades i Jerusalem. Resan gav många intryck, både teologiskt men även politiskt, som ännu inte riktigt har landat. Ta med vattenflaskan för det är varmt (30-35 grader i Galiléen). En välsignad resa tillönskas!

    /// Robert

    SvaraRadera