onsdag 3 mars 2010

Träff för Nätverket Anabaptist

Lördagen den 27 mars är det dags för en ny träff med det anabaptistiska nätverket i Skandinavien. Den här gången träffas vi i Johanneskyrkan i Linköping. Alla intresserade är välkomna för att prata vidare om hur vi kan forma ett nätverk omkring den historiska anabaptismen och dess betydelse för vår tid. Nedan följer praktisk information kring träffen.

Plats

Vi får låna Johanneskyrkans lokaler (nära centrum vid Sporthallen; ca 10-15 min gång från tågstationen). Adressen är Linnégatan 2, 582 25 Linköping.

Program Lördagen den 27 mars:

10:30 Fika (av något stadigare slag).

11:00 Samtal om organisation: Inledande bön och sedan samtal om de två huvudalternativ som förekommit i tidigare diskussion: (1) En enkel och informell organisation i form av e-postlista och relationer (ungefär som det är nu), eller (2) en fastare men informell struktur med en koordinatorsgrupp som samordnar vissa gemensamma aktiviteter som t ex hemsida, studiegrupper, nyhetsbrev, konferenser osv.

13:00 Vegetarisk lunch till självkostnadspris.

14:00 Samtal om gemensamma övertygelser: Inledande bön och sedan samtalar vi med utgångspunkt i Core Convictions från The Anabaptist Network om det finns några övertygelser som vi ska samlas runt och som visar vad som är viktigt för just detta nätverk.

16:00 Sammanfattning och bön.

17:00 Slut

Kostnader

Du betalar 80 kr för mackfika, snacks och lunch, fika.

Anmälan senast 22 mars

Skicka e-post till fredrik.wenell@gmail.com samt sätt in avgiften på SEB 5323-29 784 28 (Glöm inte att ange ditt namn).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar