lördag 22 oktober 2011

Nytt utseende

Som du ser har Barnabasbloggen fått ett nytt utseende. Bloggen har sett likadan ut sen jag började blogga i februari 2008 och nu var det verkligen dags för en förändring. Den gamla mallen fungerade inte så bra längre och den såg gammal ut. Jag är inte så intresserad av att jobba med layout och design så det måste vara enkelt. Jag hittade en annan mall hos blogspot som jag tycker fungerar. Det var enkelt att byta.

Det är förstås viktigt att det är snyggt och överskådligt. Dessutom måste bloggen vara lätt att läsa och lätt att navigera på. Men det viktigaste är ju det jag skriver. Jag tänker fortsätta att dela mina tankar på Barnabasbloggen och hoppas att många vill fortsätta läsa.

Jag har Barnabas som förebild i mitt skrivande.

Vad tycker du om Barnabasbloggens nya utseende? Vad tycker du jag ska skriva om i framtiden? Har du några andra tips till mig? Jag vill gärna höra från mina läsare.

4 kommentarer:

 1. Tycker den är ganska snygg, även om jag egentligen inte är en stor fan av vita sidor, tycker det är lite jobbigt att läsa mot. Tycker nog ljusbeige eller nåt sånt är bäst (även om jag kommer på när jag skriver detta att jag själv använder vit som bakgrund).

  Tycker också du ska fortsätta skriva om det som du är bra på, aktuella reflektioner utifrån kyrkohistorien och då särskilt anabaptismens unika bidrag. Tillämpa historisk teologi i nutiden och konstruktivt utvärdera strömningar och fenomen utifrån din teologiska och historiska kunskap.

  Typ så.

  Och jag tycker fortfarande att du ska skriva en bok.

  Allt gott!

  Henrik

  SvaraRadera
 2. Du har ju läst Tom Wrights "Justification", och även sagt att du ska skriva något om detta. Det hoppas jag att få läsa i framtiden!

  SvaraRadera
 3. Ser bra ut Jonas! (även om jag faktiskt gillade din förra design lite mer, men jag tror det är en vanesak...)

  Bless!

  Jimmy

  SvaraRadera
 4. Nytt och fräscht. (Jag gillar vitt som bakgrund :-))

  SvaraRadera