fredag 8 november 2013

Stuart och Sian Murray Williams till Jönköping

Jag har den stora glädjen att meddela att det blir en ny konferens med Stuart Murray i Sverige. Den här gången kommer han tillsammans med sin fru Sian och de ska båda tala på en konferens i Jönköping den 21-23 februari 2014.

Temat för konferensen är Flerstämmig församling och det är också titeln på deras bok som kom ut på svenska i somras. Den har ett viktigt ärende och jag presenterar den här. Själva konferensen blir på lördagen den 22 februari i Allianskyrkan i Jönköping med program från morgon till kväll. Sian och Stuart kommer att dela visionen om en flerstämmig församling och beskriva vad den betyder för lärande, gudstjänst, mission och gemenskapsbyggande. Det kommer att bli rika möjligheter för samtal och diskussion. Vi hoppas att även konferensen ska vara flerstämmig. Deltagaravgiften för lördagen är bara 150 kr och då ingår två fika och kvällsmacka.

Vi börjar i Allianskyrkan redan på fredagskvällen och är temat Efterföljelse - vad kan vi lära av anabaptismen? Där kommer vi att fokusera på ett av Stuarts andra ämnen, nämligen lärjungaskap och anabaptism. Det har han för övrigt också skrivit en bok om. Den har titeln Radikalt lärjungaskap.

Programmet fortsätter även på söndagen för dem som vill vara med och då predikar Stuart och Sian i Korskyrkan i Jönköping kl 10 och i Råslättskyrkan kl 16.

De som är arrangörer till denna konferens är Svenska Alliansmissionen, Korskyrkan och Allianskyrkan i Jönköping, Bankeryds missionskyrka, Råslätts församlingsgemenskap, Förlaget Evangelie samt Nätverket Anabaptist.

Mer information finns här och länk till anmälningssidan finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar