söndag 24 maj 2009

Ett härligt läger

Idag har jag kommit hem efter fyra härliga dagar på läger. I Råslätts församlingsgemenskap har vi haft tillsammansläger för hela församlingen i stort sett varje år sedan församlingen grundades för 26 år sedan. Det är en härlig tradition. Nästan hela församlingen är med varje år och den här gången var vi runt sextio vuxna och sextio barn som var tillsammans i fyra dagar på Nyhemsgården utanför Mullsjö. Man kan utan tvekan säga att det är årets höjdpunkt i församlingens liv. Tillsammanslägret är en möjlighet att komma närmare Gud och närmare varandra. Dagarna präglas av andlig förnyelse och nära gemenskap för alla åldrar. Idag var det tre personer som döptes på avslutningsgudstjänsten.Vi började i Stråkenhallen med lovsång, predikan och mycket glädje.

Sen vandrade vi ner till sjön.

Och där blev det dop.

Sen samlades vi i Stråkenhallen igen. Många berättade om vad lägerdagarna betytt för dem. Det var härliga vittnesbörd om både möten med Jesus och betydelsen av att leva i gemenskap. På våra läger bjuder vi alltid med även vänner som ännu inte känner Jesus. Många möter honom för första gången på ett läger.

Ett tillsammansläger kräver mycket engagemang av hela gemenskapen, men det är värt all ansträngning. Det ger mycket välsignelse för hela det kommande året!

Satsa på läger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar